Lid worden

Lid worden van de vereniging:

fctog-wit
De kosten van het lidmaatschap zijn € 19,65 per seizoen  (1 juli – 30 juni) onder de 16 jaar is het € 15 per seizoen. Hiermee heb je onder meer toegang tot activiteiten, word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, krijg je de mogelijkheid mee te gaan per bus naar thuiswedstrijden en kun je bij FC Twente Oost Gelre met voorrang losse kaarten aanvragen voor thuis- en uitwedstrijden, evenals busplaatsen reserveren. Daarnaast krijg je de beschikking over een clubkaart van FC Twente, indien je er nog geen in het bezit hebt.

Bovendien ontvang je een ledenpas. Maar de voornaamste reden om lid te worden, moet eigenlijk vooral zijn om te laten zien dat je voor FC Twente bent en het initiatief wil ondersteunen.

Betaling gaat door het ondertekenen van een doorlopende machtiging. De betaling van de contributie gaat per heel seizoen (periode juni/juli) en de betaling voor de bus gaat voor een half seizoen (augustus/januari). Je kunt ook kiezen om het bedrag over te boeken op de rekening van Fc Twente Oost Gelre: NL73 INGB 0006 4913 04 t.n.v. FC Twente Oost -Gelre.

De voorwaarden t.a.v. het lidmaatschap zijn formeel vastgelegd in de statuten van de vereniging.

Via de volgend link kun je het aanmeldingsformulier en de machtiging downloaden.

INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP SUPPORTERSVERENIGING FC TWENTE OOST GELRE

Als je dat hebt gedaan en ingevuld, mail het dan naar info@fctwenteoostgelre.nl