FC Twente Leeft Mars

Graag je aandacht voor onderstaande , lees onderaan de brief hoe jij hier aan mee kunt doen!!!  Twente Leeft!

Voor ons als supporters zijn het heel heel zware tijden op dit moment. We moeten er niet aan denken als… daarom denken we er ook maar niet aan. Over een kleine twee maanden is het echt bijltjesdag, maar tot die tijd kunnen wij als Twentse achterban aan heel Nederland laten zien wat we waard zijn. Bij succes een volle snelweg en parkeerplaats bij de Veste, in slechte tijden een Twente Leeft! Party op het Diekman terrein! Gevolgd door een mars van het Diekman naar de Grolsch Veste.
Namens alle supportersverenigingen willen we iedereen, maar dan ook echt iedereen oproepen om vanaf 14.30 uur naar het Diekman terrein te komen voor een echte Twente Leeft! Party. Oftewel, Grolsch bier, gezelligheid, saamhorigheid. Om 16.00 uur lopen we daarna gezamenlijk naar het stadion. Samen kunnen we laten zien dat onze trots niet verloren mag gaan, maar dit moeten we dan wel massaal laten zien.
Be there! 12-03-2016, 14.30 uur @ J.J. Van Deinselaan (Diekman terrein).
Want Twente supporter ben je niet voor even, dat ben je voor je hele leven!
Indien je het nog niet hebt gedaan, meld je aan op www.twenteverenigt.nl !

Ook als FC Twente Oost Gelre lid kun jij hierbij zijn.   Er gaat een extra bus om leden die hieraan willen deelnemen hier naar toe te brengen.   Echter maximaal 25 personen
De Reguliere bus naar de wedstrijd rijdt ook gewoon.  Opgeven voor deze extra vroege  bus om aan de mars deel te nemen kan middels een email aan : info@fctwenteoostgelre.nl .
Vol is Vol en volgens het principe “wie het eerst komt die het eerst maalt”.
Deze bus is gratis voor de leden die een seizoen buskaart hebben. Vertrek Lichtenvoorde De Driehoek om 13:30u en Groenlo Grolzicht 13:45u. Wij doen deze service samen met de supporters vereniging uit Winterswijk.

Bestuur sv FC Twente  Oost – Gelre

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie